καλώς ήρθες!

θέλεις να..

να γράψεις και να

αναζητήσεις;

να σχολιάσεις και

να πληροφορήσεις;

εγγράψου Δωρεάν

στο EN-GR

 

εγγραφή στο newsletter

ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠO 3 ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ EN-GR;

Δημοσιεύεις τουλάχιστον 1 άρθρο το μήνα;

Στείλε μας ένα μικρό βιογραφικό στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , για να συμπεριληφθείς κι εσύ στα Μέλη που γράφουν!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Νόμος 4014/2011

Με το νέο νόμο, απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η μεταβίβαση ή η σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο χωρίς υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και βεβαίωση μηχανικού ότι δεν υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια. Ψευδείς ή ανακριβείς βεβαιώσεις όσων εμπλέκονται σε μια δικαιοπραξία (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, υποθηκοφύλακες κλπ) επισύρουν αυστηρές ποινές και για τους μηχανικούς προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος. 

Εξαιρούνται τα ακίνητα που θα ενταχθούν στον παρόντα νόμο καθώς και αυτά προ του 1955, και όσα περιγράφονται στις περιπτώσεις της παρ.2 του άρθρου 23 του νόμου. Δεν μπορούν να ρυθμιστούν με τον παρόντα νόμο οι αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες χρήσεις που περιγράφονται στην παρ.3 του άρθρου 23 του νόμου. (περισσότερα)

Μέλη που γράφουν

medidiatrofi2 Το MediDiatrofi.gr, αποτελεί ένα σύγχρονο portal...
theodoros-koutroukisΟ Δρ. Θεόδωρος Κουτρούκης είναι οικονομολόγος της...
nikos-karakasisΑνέκαθεν ήμουν ο Νίκος Καρακάσης και ουδείς το...

Ενημερωτικά Γράμματα - Δίκτυο πληροφοριών για όλους

Copyright © 2012 All rights reserved.

Get our toolbar!