καλώς ήρθες!

θέλεις να..

να γράψεις και να

αναζητήσεις;

να σχολιάσεις και

να πληροφορήσεις;

εγγράψου Δωρεάν

στο EN-GR

 

εγγραφή στο newsletter

Δώρο ! Αξιοποιήστε τον χρόνο σας αλλά και τους πόρους γύρω σας με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα και επίτευξη των στόχων σας σε συντομότερο χρόνο. Συνδεθείτε τώρα και κατεβάστε το εδώ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Νόμος 4014/2011

Με το νέο νόμο, απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η μεταβίβαση ή η σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο χωρίς υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και βεβαίωση μηχανικού ότι δεν υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια. Ψευδείς ή ανακριβείς βεβαιώσεις όσων εμπλέκονται σε μια δικαιοπραξία (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, υποθηκοφύλακες κλπ) επισύρουν αυστηρές ποινές και για τους μηχανικούς προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος. 

Εξαιρούνται τα ακίνητα που θα ενταχθούν στον παρόντα νόμο καθώς και αυτά προ του 1955, και όσα περιγράφονται στις περιπτώσεις της παρ.2 του άρθρου 23 του νόμου. Δεν μπορούν να ρυθμιστούν με τον παρόντα νόμο οι αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες χρήσεις που περιγράφονται στην παρ.3 του άρθρου 23 του νόμου. (περισσότερα)

Μέλη που γράφουν

odontiatrosΟ χειρούργος οδοντίατρος Θεοδοσίου Παναγιώτης είναι...
marina-burkovaΕίμαι εναλλακτική θεραπεύτρια Κοσμοενεργειακής...
maria-xasilidi Η Μαρία Χασιλίδη είναι απόφοιτος των ΤΕΙ...

Ενημερωτικά Γράμματα - Δίκτυο πληροφοριών για όλους

Copyright © 2012 All rights reserved.

Get our toolbar!